Εξοχικά Σπίτια προς Ενοικίαση

ΕΝΟΙΚΙΑZΩ ΤΗΝ ΕΞΟΧΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΑΝΑΖΗΤΩ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον αποκλειστικό μας συνεργάτη "Five Star Greece", η οποία είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενοικίασης βιλών για κορυφαίες βίλες και VIP πελάτες.

Είναι γνωστοί για τις ειλικρινείς συμβουλές, την εμπειρία και την εξειδίκευσή τους, τη γνώση της Ελλάδας και την κατανόησή τους για το τι περιμένουν οι επισκέπτες, οι οποίοι λαμβάνουν εξαιρετικά υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης από τη μικρή, ελίτ ομάδα ειδικών τους που εργάζονται μαζί εδώ και χρόνια.

Διοργανώνουν ιδιωτικές ναυλώσεις γιοτ και αεροπορία, θυρωρούς, υπηρεσίες VIP, σεφ, μπάτλερ και ασφάλεια. Μπορούν επίσης να οργανώσουν μια τεράστια ποικιλία διασκεδαστικών δραστηριοτήτων - από θαλάσσια σπορ και εκδρομές σε μουσεία μέχρι τραπέζια σε κλαμπ.

Οι βίλες τους απολαμβάνουν την καλύτερη τοποθεσία σε όλα τα νησιά και περιλαμβάνουν παραθαλάσσια κτήματα με γιοτ, γοητευτικά ακίνητα πολιτιστικής κληρονομιάς, αστέρια μοντέρνου σχεδιασμού και ακίνητα εκτός αγοράς που διατίθενται μόνο κατόπιν ειδικού αιτήματος.

Μπορούν επίσης να προσφέρουν πολύ χρήσιμες συμβουλές σε ιδιοκτήτες που σχεδιάζουν να ενοικιάσουν εξοχική κατοικία - από συμβουλές διακόσμησης και διάταξης δωματίου μέχρι πλεονεκτήματα τοποθεσίας και παραπομπές σε σχεδιαστές και αρχιτέκτονες.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία είτε για να βρείτε μια βίλα προς ενοικίαση είτε για να καταχωρήσετε το εξοχικό σας προς ενοικίαση, συμπληρώστε τη φόρμα κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.