ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ 1924

Τα Ακίνητα στην Ελλάδα που έχουν ιδιαίτερη αξία είναι συνδεδεμένα με το όνομα ΠΛΟΥΜΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. Το όνομα που απο το 1924 διαπραγματεύεται τα σημαντικότερα Ακίνητα στην Ελλάδα. Το όνομα που από τότε μέχρι σήμερα χτίζει μια ξεχωριστή έννοια στην αγοραπωλησία ακινήτων με τολμηρά και ανοδικά βήματα. Την Ακίνητη Αξία.

Σταθμός αυτής της πορείας είναι η συνεργασία μας με τους Christie's, την μεγάλη εταιρεία κτηματικών συναλλαγών και δημοπρασιών έργων τέχνης. Μια συνεργασία με τεράστιες προοπτικές για το μέλλον που ήδη έχει ανοίξει τους ορίζοντες και το φάσμα των υπηρεσιών της.

Σήμερα η εταιρία ΠΛΟΥΜΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει ένα πλήρες αρχείο με στοιχεία που αφορούν Ακίνητα στην Ελλάδα από το 1930 και πληροφορίες που δίνουν την πιο ολοκληρωμένη άποψη των τάσεων και των δυνατοτήτων της αγοράς στην Ελλάδα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Η εταιρεία Πλουμής-Σωτηρόπουλος έχει την τιμή να προσφέρει εξαιρετικές, διεθνείς υπηρεσίες στους πελάτες της. Μέσω της συνεργασίας μας με πολλούς διεθνούς κύρους μεσιτικούς οργανισμούς, έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε πελάτες που επιθυμούν να προβούν σε αγοραπωλησίες σε όλο τον κόσμο. Για όσους επιθυμούν να προωθήσουν στη διεθνή αγορά, τα ακίνητα τους που βρίσκονται στην Ελλάδα, η εταιρεία μας μπορεί να το αναλάβει μέσω του οίκου Christie's International Real Estate (το μεσιτικό τμήμα του οίκου δημοπρασιών Christie's Fine Arts).

Για περισσότερες πληροφορίες για τις διεθνείς υπηρεσίες μας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Μαρία Βαμβάτσικου στα γραφεία μας στην Αθήνα ή στο mariav@ploumis-sotiropoulos.gr.