Τουριστικές Εκτάσεις - Οικόπεδα προς Πώληση στη Θεσσαλία

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στην πανέμορφη Θεσσαλία, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τουριστικές εκτάσεις, ιδανικές για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης τουριστικών εκτάσεων στις καλύτερες περιοχές της Θεσσαλίας!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Αμφιθεατρική ιδιοκτησία στο Πήλιο
Αμφιθεατρική ιδιοκτησία στο Πήλιο

Αμφιθεατρική ιδιοκτησία στο Πήλιο

ΤΙΜΗ € 275.000

Στο βουνό των Κενταύρων, η ιδιοκτησία αποτελείται από ένα ημιτελές ακίνητο συνολικής επιφανείας 200 μ2 σε ένα κτήμα 2.019 μ2. Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο σε ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ελλάδος. Τα τρία σπίτια έχουν κατασκευαστεί μέχρι την στέγη και αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάποιον που επιθυμεί να ολοκληρώσει το ακίνητο και να φτιάξει ένα υπέροχο εξοχικό με τις δικές του προδιαγραφές. Μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί με σκοπό την επαγγελματική εκμετάλλευση. Το ακίνητο είναι κατάφυτο με καστανιές, άγρια τριαντάφυλλα και άλλα γηγενή δένδρα της περιοχής και απολαμβάνει θέα προς την θάλασσα, τη Ζαγορά και το Ανήλιο.

(Κωδικός: 8862667)