Τουριστικές Εκτάσεις - Οικόπεδα προς Πώληση στις Κυκλάδες

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στα δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παραθαλάσσιες τουριστικές εκτάσεις, ιδανικές για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης τουριστικών εκτάσεων στις Κυκλάδες!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Αμφιθεατρική έκταση με θέα θάλασσα, Άνδρος
Αμφιθεατρική έκταση με θέα θάλασσα, Άνδρος

Αμφιθεατρική έκταση με θέα θάλασσα, Άνδρος

ΤΙΜΗ € 320.000

Λίγα λεπτά από το λιμάνι της Άνδρου και με μαγική θέα στο ηλιοβασίλεμα και προς τη Γιάρο  και τη Σύρο, το οικόπεδο αυτό αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία. Η έκταση είναι συνολικής επιφανείας 4.200 μ2, αμφιθεατρικό και με οικοδομική άδεια που επιτρέπει την κατασκευή κατοικίας συνολικής επιφάνειας 152 μ2 με 3 υπνοδωμάτια και 2  μπάνια. Η παραλία του Κυπρί  απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από το οικόπεδο. Ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος κάνει εύκολη την πρόσβαση. Σε απόσταση 2 χλμ βρίσκονται οι παραλίες του Αγ. Πέτρου και της Χρυσής Άμμου που είναι οι καλύτερες του νησιού. Πέραν της οικοδομικής άδειας, ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης του νησιού, απαλλάσσοντας το μελλοντικό ιδιοκτήτη από την εγκατάσταση δεξαμενών, γεωτρήσεων κτλ. Η μαγευτική θέα, η στρατηγική θέση αλλά και η οικοδομική άδεια η οποία είναι εν ισχύ καθιστούν αυτό το ακίνητο μια έξυπνη αγορά είτε ως επένδυση είτε για τη δημιουργία του τέλειου καλοκαιρινού σπιτιού.

(Κωδικός: 8860962)