Τουριστικές Εκτάσεις - Οικόπεδα προς Πώληση στην Αττική

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στην Αττική, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τουριστικές εκτάσεις κοντά στη θάλασσα, ιδανικές για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης τουριστικών εκτάσεων στις καλύτερες περιοχές της Αττικής!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Σπάνια έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία
Σπάνια έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Σπάνια έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

ΤΙΜΗ € 900.000

Πάνω από την λίμνη Μπελέτσι, το οικόπεδο αυτό επιφανείας 10.251μ2 δεσπόζει σε μία ήσυχη περιοχή και απολαμβάνει θέα σε όλη την Αττική και μέχρι τις ακτές της Εύβοιας. Μέσα στην έκταση υπάρχει ένα ημιτελές κτίσμα επιφανείας 107μ2. Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου και κτίζει 1.536μ2 για  κατοικίες.  Μόλις 40 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και με εύκολη πρόσβαση στην Εθνική Οδό, το ακίνητο αυτό αποτελεί μια υπέροχη επιλογή είτε για μόνιμη ή για εξοχική κατοικία και είναι κατάλληλο για ανοικοδόμηση προς εκμετάλλευση.

(Κωδικός: 8865307)

Αμφιθεατρικό οικόπεδο στο Σχοινιά
Αμφιθεατρικό οικόπεδο στο Σχοινιά

Αμφιθεατρικό οικόπεδο στο Σχοινιά

ΤΙΜΗ € 300.000

Στην περιοχή των Δικαστικών το οικόπεδο αυτό έχει ανοιχτή θέα στην θάλασσα και στην ακτή. Πρόκειται για δύο οικόπεδα 1031μ2 και 1053μ2 (προσφέρονται μαζί 2085μ2) στο καλύτερο σημείο. Ο συντελεστής δόμησης είναι 0,40. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς.

(Κωδικός: 8837830)

Αμφιθεατρικά οικόπεδα στον Σχοινιά
Αμφιθεατρικά οικόπεδα στον Σχοινιά

Αμφιθεατρικά οικόπεδα στον Σχοινιά

ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στην περιοχή των Δικαστικών τα οικόπεδα αυτά έχουν ανοιχτή θέα στην θάλασσα, στην εντυπωσιακή παραλία του Σχοινιά και στην γύρω περιοχή. Πρόκειται για δυο οικόπεδα 1093μ2 και 1040μ2 (προσφέρονται μαζί 2134μ2)   στo καλύτερο σημείο και κοντά στην κατοικία της προέδρου της Δημοκρατίας. Ο συντελεστής δόμησης είναι 0,40. Η θέα είναι προς την παραλία και το κωπηλατοδρόμιο Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία αγοράς.

(Κωδικός: 8837831)