Τουριστικές Εκτάσεις - Οικόπεδα προς Πώληση στον Αργοσαρωνικό

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στην υπέροχη Αθηναϊκή Ριβιέρα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τουριστικές εκτάσεις, ιδανικές για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής, ακριβώς πάνω στις ειδυλλιακές ακτές του Σαρωνικού Κόλπου. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης τουριστικών εκτάσεων στην περιοχή της Ριβιέρας!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Σπάνια Αμφιθεατρική έκταση στο Αυλάκι, Ύδρα
Σπάνια Αμφιθεατρική έκταση στο Αυλάκι, Ύδρα

Σπάνια Αμφιθεατρική έκταση στο Αυλάκι, Ύδρα

ΤΙΜΗ € 2.800.000

Πάνω από την παραλία και τον μικρό δρόμο που οδηγεί από το Λιμάνι στο Καμίνι, σε απόσταση 5’ περίπου λεπτών από το Λιμάνι, η έκταση αυτή επιφανείας 4.125 μ2 δεσπόζει λόγω του μεγέθους της και της πλεονεκτικής της θέσης. Έχει εκδοθεί άδεια για την κατασκευή παραδοσιακής κατοικίας συνολικής επιφάνειας 880 μ2 με 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια με walk-in cupboards, 2 WC ξένων, γυμναστήριο και διαμέρισμα προσωπικού. Στην άδεια έχει προβλεφτεί και η κατασκευή μικρής εκκλησίας. Η θέα προς τη θάλασσα, τη νήσο Δοκό, τις ακτές της Πελοποννήσου και το ηλιοβασίλεμα είναι μοναδική και φαίνεται από όλα τα επίπεδα της κατοικίας που θα κατασκευαστεί. Μέσα στο κτήμα έχει φυτευτεί ποικιλία δένδρων και μεσογειακών φυτών. Ένας οικίσκος 40 μ2 κτίστηκε το 2014 και είναι το ιδανικό pied-a-terre κατά τη διάρκεια της κατασκευής της κυρίως κατοικίας. Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου με συντελεστή δόμησης 0,50. Πρόκειται για ένα σπάνιο ακίνητο και ένα από τα τελευταία απομένοντα αυτού του μεγέθους με δυνατότητα άμεσης έναρξης κατασκευής.
       


(Κωδικός: 8866170)

Σπάνια χερσόνησος στην Αίγινα
Σπάνια χερσόνησος στην Αίγινα

Σπάνια χερσόνησος στην Αίγινα

ΤΙΜΗ € 690.000

Η εξαιρετική αυτή ιδιοκτησία συνολικής επιφανείας 2.960 μ2 βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία του νησιού και απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα  στον Αργοσαρωνικό.Το ακίνητο έχει μια ενεργή οικοδομική άδεια ( με ημερομηνία λήξης  12/2024), η οποία επιτρέπει την ανοικοδόμηση δύο κατοικιών συνολικής επιφανείας 483 μ2 και πισίνα. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου με σ.δ. 0.8 και κάλυψη 70% και ενδείκνυνται για τουριστική εκμετάλλευση καθώς κτίζει εως  2.000 μ2 για αυτήν την χρήση. . Αποτελεί μια ευκαιρία για κάποιον που θα αγαπήσει  την τοποθεσία και θα θέλει να το χρησιμοποιήσει είτε σε προσωπικό επίπεδο ή για εμπορικό σκοπό.

(Κωδικός: 8864323)

Αμφιθεατρικό Οικόπεδο με Άδεια, Αίγινα
Αμφιθεατρικό Οικόπεδο με Άδεια, Αίγινα

Αμφιθεατρικό Οικόπεδο με Άδεια, Αίγινα

ΤΙΜΗ € 550.000

Στην περιοχή Τζίκηδες, μόλις 4 χιλιόμετρα από το λιμάνι, η ιδιαίτερη αυτή έκταση επιφανείας 25.832μ2 βρίσκεται μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο και απολαμβάνει ανοιχτή θέα στην θάλασσα και στην πόλη της Αίγινας.  Τον Δεκέμβριο του 2023 εκδόθηκε άδεια για τρεις κατοικίες, η κάθε μια με ανοδομή 132μ2 και 132μ2 υπόγειο, συνολικής επιφανείας 792μ2 με τρεις πισίνες.  Η ημερομηνία λήξης της άδειας είναι Δεκέμβριος του 2027.  Η σπάνια αυτή έκταση είναι έτοιμη για άμεση ανοικοδόμηση.

(Κωδικός: 8867832)