Εξοχικά Σπίτια προς Πώληση στα Νησιά του Βόρειου Αιγαίου

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στα υπέροχα νησιά του Βορείου Αιγαίου, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παραθαλάσσιες εξοχικές κατοικίες, ιδανικές για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης εξοχικών κατοικιών στο Βόρειο Αιγαίο!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Παραθαλάσσια Βίλα στην Χίο
Παραθαλάσσια Βίλα στην Χίο

Παραθαλάσσια Βίλα στην Χίο

ΤΙΜΗ € 3.150.000

Μέσα σε ένα κτήμα 9.065 μ2 και μπροστά από μια πανέμορφη παραλία, η εντυπωσιακή αυτή βίλα κτίστηκε την δεκαετία του 60 και αποτελεί την επιτομή του εικονικού στυλ της εποχής. Το σπίτι είναι επιφανείας  1.115 μ2 και περιλαμβάνει άνετους  χώρους υποδοχής  με πολύ μεγάλα χωλ, σαλόνια, τραπεζαρία, ένα γραφείο με δρύινη επένδυση, wc  ξένων με γκαρνταρόμπα, μια υπερμεγέθη κουζίνα με ανεξάρτητο δωμάτιο πρωινού, πέντε άνετα υπνοδωμάτια, έναν ξενώνα με σαλόνι  και υπνοδωμάτιο, τρία δωμάτια για το προσωπικό (ένα εκ των οποίων  είναι ανεξάρτητο διαμέρισμα ) και άφθονους βοηθητικούς και αποθηκευτικούς  χώρους.  Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν οικίσκο για σκάφος στο επίπεδο της θάλασσας, το γήπεδο τέννις, το εξωτερικό πέτρινο barbeque, το vintage bar και το τζάκι εποχής. Ο κήπος που περιβάλει την βίλα είναι κατάφυτος με ώριμα δένδρα και δίνει μια αίσθηση ηρεμίας στην ιδιοκτησία. Τον φροντίζουν μαζί με το σπίτι το ίδιο ζευγάρι πάνω από πενήντα χρόνια. Μια παραλία, ένα μικρό yacht club και ένα beach bar  βρίσκονται στα πόδια του λόφου και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε απόσταση λιγότερη από  10 χιλιόμετρα από την πόλη και το αεροδρόμιο, πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία για αγορά ενός από τα πιο σημαντικά οικογενειακά σπίτια στο νησί.

(Κωδικός: 8865611)