Εξοχικά Σπίτια προς Πώληση στη Θεσσαλία & Παραθαλάσσια Σπίτια

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στην καταπράσινη Θεσσαλία, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εξοχικές κατοικίες, ιδανικές για χαλάρωση κάτω από τον ελληνικό ήλιο και για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης εξοχικών κατοικιών στις καλύτερες περιοχές της Θεσσαλίας!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Παραδοσιακή Κατοικία στις Μηλιές, Πήλιο
Παραδοσιακή Κατοικία στις Μηλιές, Πήλιο

Παραδοσιακή Κατοικία στις Μηλιές, Πήλιο

ΤΙΜΗ € 800.000

Στις παρυφές του παραδοσιακού οικισμού Μηλιές, η σπάνια αυτή ιδιοκτησία περιλαμβάνει μια βίλα συνολικής επιφάνειας 373 μ2 που είναι κτισμένη μέσα σε ένα κατάφυτο κτήμα 8.597 μ2. Η θέα στην θάλασσα και στον Παγασητικό είναι απρόσκοπτη από όλα τα σημεία του σπιτιού, το οποίο αποτελείται από τρία ανεξάρτητα διαμερίσματα που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική και εξωτερική σκάλα. Κάθε ένα περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Οι εσωτερικοί χώροι συμπληρώνονται από έναν ακόμα ανεξάρτητο ξενώνα με το μπάνιο του και τις αποθήκες. Ο κήπος είναι κατάφυτος με ενδογενή βλάστηση και ώριμα δέντρα όπως μηλιές, κερασιές, αχλαδιές και βελανιδιές. Μια μεγάλη καστανιά δεσπόζει στο μπροστινό κήπο και αποτελεί τον χώρο συγκέντρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο δρόμος που οδηγεί στην ιδιοκτησία περιβάλλεται από αιωνόβια δέντρα δίνοντας μια απόκοσμη αίσθηση στην υπέροχη αυτή ιδιοκτησία που απέχει λίγα λεπτά από το κέντρο του χωριού, 15 λεπτά από την θάλασσα, 45 λεπτά από το χιονοδρομικό  κέντρο και τέσσερις ώρες από την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

(Κωδικός: 8866280)

Αρχοντικό στην Μακρινίτσα, Πήλιο
Αρχοντικό στην Μακρινίτσα, Πήλιο

Αρχοντικό στην Μακρινίτσα, Πήλιο

ΤΙΜΗ € 575.000

Στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού και μόλις 10 χλμ. από τον Βόλο, το αρχοντικό αυτό επιφανείας 416μ², έχει χαρακτηριστεί δικαίως με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού ως έργο τέχνης και απολαμβάνει μαγευτική θέα στον Βόλο και όλο τον Παγασητικό Κόλπο από όλα τα επίπεδα. Το σπίτι κτίστηκε το 1780 και περιλαμβάνει ένα μεγάλο χώρο υποδοχής με 14 παράθυρα, δοκάρια από καστανιά, ψηλά ταβάνια, 6 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα τρία με δικό τους τζάκι, δύο πλήρη λουτρά, 2 WC. Στο ισόγειο ένας καθιστικός χώρος για την οικογένεια με τραπεζαρία, κουζίνα και μια αποθήκη συμπληρώνουν τους εσωτερικούς χώρους. Ο εξωτερικός χώρος επιφανείας 674μ², περιλαμβάνει έναν ανεξάρτητο οικίσκο και τον κήπο φυτεμένο με λουλούδια κι οπωροφόρα δένδρα. Έχει πλακόστρωτες αυλές για εξωτερικά καθιστικά και τραπεζαρία. Άλλα χαρακτηριστικά είναι τα ωραία ξύλινα ταβάνια, οι παλιές ξυλόγλυπτες ντουλάπες, η παραδοσιακή σκάλα, το πέτρινο ισόγειο και η θέση parking δίπλα στον κήπο. Το ιστορικό αυτό ακίνητο αποτελεί ένα σπάνιο κόσμημα και δίδεται επιπλωμένο. (Κωδικός: 8860978)