Εξοχικά Σπίτια προς Πώληση στην Κεντρική Ελλάδα

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στην Κεντρική Ελλάδα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εξοχικές κατοικίες πάνω στη ριβιέρα, ιδανικές για χαλάρωση στον ήλιο και για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης εξοχικών κατοικιών στις καλύτερες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Πέτρινη Κατοικία στην Ευρυτανία
Πέτρινη Κατοικία στην Ευρυτανία

Πέτρινη Κατοικία στην Ευρυτανία

ΤΙΜΗ € 450.000

Κτισμένη στις πλαγιές του γραφικού χωριού Χελιδόνας αυτή η εξοχική κατοικία απολαμβάνει πανέμορφη θέα σε ένα καταπράσινο βουνό γεμάτο έλατα. Το σπίτι των 62μ² με έναν κατάφυτο κήπο 1060 μ² αποτελείται από ένα φιλόξενο σαλόνι με τζάκι, κλιματιστικό, κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο και έναν ξενώνα με το δικό του μπάνιο και ένα wc ξένων. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σπιτιού περιλαμβάνουν την υπέροχη πισίνα, η οποία περιτριγυρίζεται από μουριές, έλατα, λεβάντες και γκί όπως και το ονειρεμένο υπαίθριο σινεμά. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά από τα οποία έχει κατασκευαστεί το σπίτι καθώς η  πελεκητή πέτρα προέρχεται από το ποτάμι της Χελιδόνας και το ξύλο από τα τοπικά δάση. Υπάρχουν αμπελώνες καθώς η περιοχή είναι από τα λίγα ορεινά χωρία που παράγουν κρασί καθώς και ποικιλία οποροφόρων δέντρων όπως Kiwi, συκιές, κυδωνιές, κορομηλιές και καρυδιές.  Η κατοικία είναι το απόλυτο καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης ή μία εξαιρετική επένδυση για εκμετάλλευση. Η περιοχή είναι επίσης ιδανική για όποιον απολαμβάνει βόλτες και δραστηριότητες στην φύση.

(Κωδικός: 8862854)