Εξοχικά Σπίτια προς Πώληση στην Αττική & Δίπλα στη Θάλασσα

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στην Αττική, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παραθαλάσσιες εξοχικές κατοικίες, ιδανικές για χαλάρωση στον ήλιο και για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης εξοχικών κατοικιών στις καλύτερες περιοχές της Αττικής!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Δύο πολυτελείς βίλες στο Θυμάρι, Ανάβυσσος
Δύο πολυτελείς βίλες στο Θυμάρι, Ανάβυσσος

Δύο πολυτελείς βίλες στο Θυμάρι, Ανάβυσσος

ΤΙΜΗ € 4.400.000

Οι δύο αυτές πολυτελείς κατοικίες είναι σχεδόν πανομοιότητες και κτίστηκαν το 2008 από δύο αδερφούς που ήθελαν να ζουν μαζί αλλά και ανεξάρτητα. Τα σπίτια είναι συνολικής επιφάνειας 1.521 μ2  μέσα σε ένα κατάφυτο κήπο 2.664 μ2 . Καθένα από αυτά περιλαμβάνει μεγάλους χώρους υποδοχής με σαλόνια με τζάκια, τραπεζαρίες, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, WC  ξένων, τέσσερα άνετα υπνοδωμάτια(οκτώ στο σύνολο), όλα με en suite μπάνια, δύο δωμάτια προσωπικού και βοηθητικούς χώρους για  laundry, αποθήκες και εσωτερικό γκαράζ για 8 αυτοκίνητα. Δύο υπέροχες πισίνες αποτελούν τους χώρους συγκέντρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ιδιοκτησία απέχει λιγότερο από 100 μέτρα από την παραλία και έχει δικαίωμα χρήσης για γήπεδο τένις, μπάσκετ και ποδόσφαιρου. Σε απόσταση μίας ώρας από το κέντρο της Αθήνας και μισής ώρας από το διεθνές αεροδρόμιο, οι κομψές αυτές βίλες είναι ιδανικές για κατοικία και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.

(Κωδικός: 8863999)

Σύγχρονη βίλα με θέα θάλασσα στο Λαγονήσι
Σύγχρονη βίλα με θέα θάλασσα στο Λαγονήσι

Σύγχρονη βίλα με θέα θάλασσα στο Λαγονήσι

ΤΙΜΗ € 2.000.000

Στον λόφο των Καλυβιών, απολαμβάνοντας μια περίοπτη θέση με απρόσκοπτη θέα στην ακτή του Σαρωνικού και στην θάλασσα, η πολυτελής αυτή βίλα επιφάνειας 689 μ2 κτίστηκε το 2012 μέσα σε έναν κήπο 4.348 μ2. Το σπίτι κατασκευάστηκε με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και αποτελείται από άνετους χώρους υποδοχής με σαλόνι , τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, WC ξένων, τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια με ensuite μπάνια, ένα δωμάτιο για το προσωπικό, γυμναστήριο και βοηθητικούς χώρους για αποθήκες και άλλες χρήσεις. Μια μεγάλη πισίνα αποτελεί το σημείο συνάντησης τους καλοκαιρινούς μήνες. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το εσωτερικό parking για τέσσερα αυτοκίνητα, την εξωτερική κουζίνα κοντά στην πισίνα για δείπνο κάτω από τα αστέρια, τις μεγάλες ταράτσες και βεράντες σε όλα τα επίπεδα, το ασανσέρ, το εσωτερικό barbecue – ψησταριά, τα δύο δωμάτια ειδικά για σκύλους, την γεννήτρια και τον συναγερμό. Η ιδιοκτησία αυτή είναι ένα καταφύγιο ηρεμίας με όλα τα απαραίτητα για μια πολυτελή διαβίωση με στυλ. Το διεθνές αεροδρόμιο απέχει μόλις ένα τέταρτο με το αυτοκίνητο. 


(Κωδικός: 8857680)

Παραθαλάσσιο Ακίνητο στην Κερατέα
Παραθαλάσσιο Ακίνητο στην Κερατέα

Παραθαλάσσιο Ακίνητο στην Κερατέα

ΤΙΜΗ € 1.000.000

Πάνω σε μια υπέροχη παραλία με άμμο, το ακίνητο αυτό συνολικής επιφανείας 65τμ, χρησιμοποιείται σήμερα ως beach bar αλλά μπορεί να μετατραπεί σε σπίτι. Το οικόπεδο είναι 1.389μ2 και αποτελεί ένα  από τα ελάχιστα στην Αττική με άμεση πρόσβαση στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η ιδιοκτησία σήμερα δίνει εισόδημα €80.000 από ενοίκιο ετησίως και μπορεί είτε να συνεχίσει να αποδίδει, είτε να χρησιμοποιηθεί ως το ωραιότερο bungalow για κατοικία της περιοχής.

(Κωδικός: 8864775)

Παραθαλάσσια βίλα στην Νέα Μάκρη
Παραθαλάσσια βίλα στην Νέα Μάκρη

Παραθαλάσσια βίλα στην Νέα Μάκρη

ΤΙΜΗ € 900.000

Μπροστά στην υπέροχη αυτή παραλία με την άσπρη άμμο και τα γαλανά νερά, το ιδιαίτερο αυτό ακίνητο επιφανείας 291μ2 απολαμβάνει την άμεση πρόσβαση στο νερό καθώς και μαγευτική θέα. Το σπίτι αποτελείται από δύο ανεξάρτητες κατοικίες με σαλόνια, καθιστικά, τραπεζαρίες, δύο τζάκια, έξι άνετα υπνοδωμάτια, τέσσερα πλήρη μπάνια, w/c ξένων και δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Ένας κήπος 418μ2 καθώς και άνετες βεράντες περιβάλουν την κατοικία. Σπάνια ως προς την θέση της η βίλα αυτή αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους τους μήνες του χρόνου και είναι κατάλληλη για άμεση χρήση. (Κωδικός: 8858015)

Πολυτελής βίλα στον Σχοινιά
Πολυτελής βίλα στον Σχοινιά

Πολυτελής βίλα στον Σχοινιά

ΤΙΜΗ € 900.000

Στην πλαγιά του λόφου η σύγχρονη αυτή βίλα επιφανείας 150μ2 απολαμβάνει υπέροχη θέα στην θάλασσα και στην ακτή του Μαραθώνα. Το σπίτι ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2023 και αποτελείται από ένα ωραίο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία πλήρη μπάνια. Μεγάλες ταράτσες, ένας κήπος 1.078μ2 και μια πισίνα συμπληρώνουν τους εξωτερικούς χώρους. Η κατοικία έχει κτιστεί με άψογη αισθητική και είναι έτοιμο για άμεση χρήση. Υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον κατοικία 140μ2

(Κωδικός: 8866509)

Σύγχρονη βίλα στην Ανάβυσσο
Σύγχρονη βίλα στην Ανάβυσσο

Σύγχρονη βίλα στην Ανάβυσσο

ΤΙΜΗ € 730.000

Σε μικρή απόσταση από τις παραλίες και το κέντρο του οικισμού η κομψή αυτή βίλα επιφανείας 199 μ2 κτίστηκε το 2004 μέσα σε ένα κατάφυτο κήπο 819 μ2 με πισίνα. Το σπίτι αποτελείται από ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια με τρία μπάνια και μια αποθήκη. Η ιδιοκτησία έχει συντηρηθεί άψογα, προσφέρεται επιπλωμένη και είναι έτοιμη για άμεση χρήση.

(Κωδικός: 8856217)

Κατοικία δίπλα στο Grand Resort, Λαγονήσι
Κατοικία δίπλα στο Grand Resort, Λαγονήσι

Κατοικία δίπλα στο Grand Resort, Λαγονήσι

ΤΙΜΗ € 510.000

Κοντά στο Grand Resort, σε απόσταση λίγων μέτρων από την αμμουδιά, (μέσω υπόγειας διάβασης), η κατοικία αυτή επιφανείας 239μ² αποτελεί μέρος συγκροτήματος δέκα κατοικιών. Το σπίτι περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ένα W.C. ξένων, και άνετους χώρους υποδοχής με σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και ένα δωμάτιο μεγάλο για την οικογένεια. ‘Έχει μεγάλες βεράντες με θέα στην θάλασσα και στο βουνό και ιδιόχρηστο κήπο 250μ2. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το parking για 2 αυτοκίνητα, τους αποθηκευτικούς χώρους, το ασανσέρ το οποίο πάει σε όλα τα επίπεδα, το σύστημα συναγερμού, την ανεξάρτητη και ανά επίπεδο θέρμανση, καθώς και το air-condition σε όλους τους χώρους. Με εύκολη πρόσβαση στο κεντρικό δρόμο, στο διεθνές αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας, το ακίνητο αυτό είναι ιδανικό για χρήση είτε ως μόνιμη είτε ως παραθεριστική κατοικία

(Κωδικός: 8865195)