Διατηρητέα Κτίρια προς Πώληση - Πωλήσεις Διατηρητέων

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Προβολής Νεοκλασικό Ακίνητο στο Λιμάνι του Πειραιά
Προβολής Νεοκλασικό Ακίνητο στο Λιμάνι του Πειραιά

Προβολής Νεοκλασικό Ακίνητο στο Λιμάνι του Πειραιά

ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στο πιο σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου και στο καλύτερο σημείο του, το αρχιτεκτονικό αυτό κόσμημα εκπέμπει διαχρονική πολυτέλεια και στυλ. Το κτίσμα είναι συνολικής επιφανείας 3.691 μ2, κτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και ανακατασκευάστηκε πλήρως το 1999 για να στεγάσει τα κεντρικά γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας. Το ισόγειο με ανεξάρτητη είσοδο υψίστης ασφαλείας (με μέρος του ημιορόφου και μέρος του υπογείου) μπορεί επίσης  να χρησιμοποιηθεί ως τράπεζα ή ως εμπορικό κατάστημα. ΄Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το ασανσέρ, το parking για μέχρι 16 αυτοκίνητα, τον  κεντρικό κλιματισμό , ψύξη - θέρμανση (αυτόνομο ανά όροφο), τον συναγερμό, την πυρανίχνευση,  τη δομημένη καλωδίωση, τις εξόδους κινδύνου και το χρηματοκιβώτιο - δωμάτιο τραπέζης στο υπόγειο. Η πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα του λιμανιού του Πειραιά, που απλώνεται μπροστά στο κτίριο, και της κίνησης σ’ αυτό είναι μοναδική.Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία για αγορά ενός από τα σημαντικότερα ακίνητα της χώρας.


(Κωδικός: 8865540)

Νεοκλασική Μονοκατοικία κοντά στο Σταθμό της Κηφισιάς
Νεοκλασική Μονοκατοικία κοντά στο Σταθμό της Κηφισιάς

Νεοκλασική Μονοκατοικία κοντά στο Σταθμό της Κηφισιάς

ΤΙΜΗ € 1.150.000

Σε αρίστη θέση λίγα μέτρα από τον σταθμό αλλά και με εύκολη πρόσβαση στην Λεωφ. Κηφισίας, το αρχιτεκτονικό αυτό κόσμημα επιφανείας 252 μ2 κτίστηκε το 1892 εκτείνεται σε δύο επίπεδα και ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2022.  Το κτίσμα αποτελείται από δύο μεγάλους χώρους υποδοχής, μία ευήλια σάλα με τζαμαρίες που βγαίνει στον κήπο, τρία άνετα υπνοδωμάτια με ensuite μπάνια, ένα wc ξένων και μια αποθήκη. Ο κήπος είναι επιφανείας 516 μ2, υπάρχει επίσης parking για δύο αυτοκίνητα. Άλλα χαρακτηριστικά αποτελούν τα ενεργειακά ξύλινα κουφώματα κορυφαίας ποιότητας, η ενδοδαπέδια θέρμανση συνδεδεμένη με φυσικό αέριο, το κεντρικό σύστημα κλιματισμού με αντλία θερμοσίφωνα, το σύστημα συναγερμού, η θυροτηλεόραση, ο αρχιτεκτονικός φωτισμός συνδυασμένος με πολυτελή διακοσμητικά φωτιστικά, το σύγχρονο τζάκι βιοαιθανόλης, ο πλήρης εξοπλισμός της κουζίνας με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, εστίες, φούρνος 90εκ., αποροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο - στεγνωτήριο) οι τηλεοράσεις, οι ξύλινες πολυτελείς επενδύσεις και κατασκευές σε όλους τους χώρους, τα δύο dressing rooms στο master υπνοδωμάτιο καθώς και τα ξύλινα δάπεδα. Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία, γραφεία  ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.
(Κωδικός: 8860185)