Πωλήσεις Διαμερισμάτων - Διαμερίσματα προς Πώληση

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Σπάνιο Ρετιρέ Κόσμημα στο Κολωνάκι
Σπάνιο Ρετιρέ Κόσμημα στο Κολωνάκι

Σπάνιο Ρετιρέ Κόσμημα στο Κολωνάκι

ΤΙΜΗ € 1.800.000

Αυτό το "μοναδικό" διαμέρισμα βρίσκεται στον τελευταίο 6ο όροφο μιας  κλασσικής  πολυκατοικίας και απολαμβάνει ανοιχτή θέα στην πόλη της Αθήνας, στον Υμηττό και στον λόφο του Λυκαβηττού. Το σπίτι είναι επιφάνειας  157μ2 και έχει ανακαινισθεί με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Αποτελείται από μεγάλους χώρους υποδοχής με σαλόνι, τραπεζαρία, χώρο τηλεόρασης, wc  ξένων, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωμάτιο προσωπικού, και ένα master υπνοδωμάτιο - σουίτα με δικό του καθιστικό.  Άλλα χαρακτηριστικά  περιλαμβάνουν τις μεγάλες βεράντες που περιβάλουν την κατοικία, την ανεξάρτητη ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο και  κεντρικό κλιματισμό. Πρόκειται για μια πραγματική ευκαιρία να αποκτήσει κανείς το ιδανικό "pied-a-terre"  στην καρδιά της πιο φημισμένης γειτονιάς του κέντρου της Αθήνας.

(Κωδικός: 8866277)

Κλασικό Διαμέρισμα στο Κολωνάκι
Κλασικό Διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Κλασικό Διαμέρισμα στο Κολωνάκι

ΤΙΜΗ € 1.250.000

Η εξαιρετική αυτή ιδιοκτησία βρίσκεται στον γνωστό δρόμο της Πατριάρχου Ιωακείμ και έχει επίσης πρόσοψη στη  γραφική οδό Χάρητος. Η πολυκατοικία είναι του  μεσοπολέμου με ωραία είσοδο και ασανσέρ εποχής. Το διαμέρισμα επιφανείας 158 τ.μ  βρίσκεται στον  5ο όροφο και απολαμβάνει μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς  χώρους. Ανακαινίστηκε το 2020 και περιλαμβάνει μεγάλους χώρους υποδοχής, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με laundry, τρία άνετα υπνοδωμάτια που μοιράζονται δύο πλήρη μπάνια και 1 wc ξένων. Πρόκειται για ένα ηλιόλουστο ακίνητο γεμάτο φως  που  μπορεί  να χρησιμοποιηθεί είτε ως κατοικία είτε ως  γραφείο.

(Κωδικός: 8862031)

Πολυτελές Ρετιρέ στο Κολωνάκι
Πολυτελές Ρετιρέ στο Κολωνάκι

Πολυτελές Ρετιρέ στο Κολωνάκι

ΤΙΜΗ € 1.200.000

Σε ήσυχο δρόμο στην καρδιά της πιο ζωντανής γειτονιάς στην Αθήνα, το υπέροχο αυτό διαμέρισμα επιφάνειας 191 μ2 καταλαμβάνει του τρείς τελευταίους ορόφους μιας μικρής πολυκατοικίας και απολαμβάνει μεγάλες βεράντες και άπλετο φως. Το σπίτι έχει ανακαινιστεί με υψηλή αισθητική και περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία και τζάκι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τρία άνετα υπνοδωμάτια και τρία πλήρη μπάνια. Ευρύχωρες βεράντες σε όλα τα επίπεδα δίνουν την δυνατότητα για δείπνα και διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους. Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση και προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και έτοιμο να κατοικηθεί.

(Κωδικός: 8842570)

Πολυτελές  Ρετιρέ στο Κεφαλάρι
Πολυτελές  Ρετιρέ στο Κεφαλάρι

Πολυτελές Ρετιρέ στο Κεφαλάρι

ΤΙΜΗ € 780.000
Τιμή: € 780.000 Ενοίκιο: € 2.500

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε περίοπτη θέση και σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα, στα εστιατόρια και καφέ της περιοχής, είναι ρετιρέ και είναι στο δεύτερο όροφο ενός συγκροτήματος κατοικιών. Η επιφάνειά του είναι  145 μ2 και αποτελείται από έναν άνετο χώρο υποδοχής  με σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, μία εξοπλισμένη κουζίνα, wc ξένων και τρία άνετα υπνοδωμάτια (το ένα master) με δύο μπάνια.  Ένα roof garden 154 μ2 έχει σχεδιαστεί για στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης τους καλοκαιρινούς  μήνες και μαζί με τις βεράντες που περιβάλουν το σπίτι συμπληρώνει τους εξωτερικούς χώρους.  Στο υπόγειο υπάρχει μια αποθήκη 7 μ2 και μια θέση parking. Το σπίτι έχει ανακαινιστεί με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και είναι έτοιμο για άμεση χρήση.

(Κωδικός: 8866308)