Αυτοτελή Κτίρια προς Πώληση - Βιομηχανικά & Επαγγελματικά Κτίρια

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".

Προβολής Ακίνητο Γραφείων στο Νέο Ψυχικό
Προβολής Ακίνητο Γραφείων στο Νέο Ψυχικό

Προβολής Ακίνητο Γραφείων στο Νέο Ψυχικό

ΤΙΜΗ € 13.000.000

Επί κεντρικής λεωφόρου και λίγα βήματα από σταθμό του Μετρό, το ακίνητο αυτό συνολικής επιφάνειας 4.554μ2 είναι άρτια δομημένο και στεγάζει γραφεία σημαντικών ελληνικών και ξένων εταιρειών. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο 1.458μ2,  α΄ όροφο 1.231μ2, β΄ όροφο 1.258μ2, γ΄ όροφο 304μ2 και υπόγειο 303μ2. Οι χώροι είναι όλοι λειτουργικοί και πλήρως εκμεταλλεύσιμοι μέχρι και το τελευταίο δωμάτιο. Το οικόπεδο είναι συνολικά 2.584μ2 και τμήμα του χρησιμοποιείται ως υπαίθριο parking για μέχρι 48 αυτοκίνητα. Υπάρχουν προσόψεις σε τρεις δρόμους και ένα κομμάτι του οικοπέδου επιφάνειας 388μ2 είναι ανεξάρτητος τίτλος ιδιοκτησίας, έχει Σ.Δ. 0,9 και μπορεί να κτίσει ανωδομή  μέχρι 367μ2 καθώς και υπόγεια parking. Το σπάνιο αυτό ακίνητο είναι ιδανικό είτε για ιδιόχρηση είτε και ως επενδυτικό. Η θέση και η προβολή του το καθιστούν κατάλληλο ακόμα και για πολυκατάστημα/ εμπορικό κέντρο.

(Κωδικός: 8814409)

Πολυτελές Κτήριο Κατοικιών κοντά στην Ακρόπολη, Αθήνα
Πολυτελές Κτήριο Κατοικιών κοντά στην Ακρόπολη, Αθήνα

Πολυτελές Κτήριο Κατοικιών κοντά στην Ακρόπολη, Αθήνα

ΤΙΜΗ € 8.800.000

Στο ιστορικό κέντρο της τόσο ζωντανής αυτής πόλης και μόλις λίγα βήματα από το πιο γνωστό μνημείο της, τον Παρθενώνα, η σπάνια αυτή ιδιοκτησία αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 574 μ2 πλήρως ανακατασκευασμένα και έτοιμα για άμεση χρήση. Κάθε μια από τις τέσσερις άνετες κατοικίες περιλαμβάνει το σαλόνι της, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια (επτά συνολικά), δύο μπάνια (οκτώ σύνολο) και είτε βεράντες είτε αυλές. Τα σπίτια αυτά έχουν σχεδιαστεί και επιπλωθεί προσεκτικά, με γούστο και απολαμβάνουν θέα στην Ακρόπολη, στου Φιλοπάππου, στο Λυκαβηττό και στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το ισόγειο διαμέρισμα ανοίγει σε μια υπέροχη αυλή με καταρράκτη και με χώρο για δείπνα και διασκέδαση κάτω από τα αστέρια. Άλλα χαρακτηριστικά είναι ο υψηλής ποιότητας φωτισμός, η μόνωση για τον θόρυβο και την υγρασία, τα ειδικά σχεδιασμένα μπάνια με επώνυμα προϊόντα, η  ανεξάρτητη θέρμανση και ο κεντρικός κλιματισμός. Η ιδιοκτησία αυτή βρίσκεται σε μια γειτονιά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγουν άδειες για κατασκευές και έχει κτιστεί μετά από σκληρή δουλειά πολλών ετών και με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη και είναι έτοιμη να κατοικηθεί.

(Κωδικός: 8823311)

Σύγχρονο Κτίριο Γραφείων στο Χαλάνδρι
Σύγχρονο Κτίριο Γραφείων στο Χαλάνδρι

Σύγχρονο Κτίριο Γραφείων στο Χαλάνδρι

ΤΙΜΗ € 7.000.000

Κοντά στον σταθμό του Μετρό το ακίνητο αυτό επιφανείας 2.355 μ2 έχει κτιστεί σε διαμπερές οικόπεδο 2.240 μ2 και έχει ανακατασκευαστεί πλήρως ακολουθώντας την αρχιτεκτονική του βιομηχανικού loft,  απολαμβάνοντας τις ανέσεις μοντέρνων γραφείων. Το κυρίως  κτίριο αποτελείται από ισόγειο 781 μ2, 1ο όροφο 741 μ2 και 2ο όροφο 523 μ2, με ταβάνια ύψους από 4 – 4,5 μέτρα. Μεγάλες αίθουσες  και άρτια σχεδιασμένοι χώροι επιτρέπουν στο φώς να διαχέεται σε όλα τα δωμάτια. Ένα ανεξάρτητο  κτίριο 310 μ2 συμπληρώνει τους εσωτερικούς χώρους.  Άλλα χαρακτηριστικά αποτελούν οι 39 θέσεις parking, ο αυτόνομος κλιματισμός  ψύξης – θέρμανσης, ο συναγερμός, οι κάμερες ασφαλείας , η δομημένη καλωδίωση, το computer room, η πυρανίχνευση – πυρασφάλεια, το φωτοβολταϊκό σύστημα, η γεννήτρια,  οι πέντε διπλοί σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, το βιομηχανικό δάπεδο, η κουζίνα και η έξοδος κινδύνου με δεύτερο κλιμακοστάσιο. Κτισμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και με  εντυπωσιακά  ανοίγματα, το κτίριο αυτό αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα και είναι κατάλληλο είτε για ιδιόχρηση είτε για επένδυση.

(Κωδικός: 8867949)

Προβολής Αυτοτελές Κατάστημα Έκθεση, Αιγάλεω
Προβολής Αυτοτελές Κατάστημα Έκθεση, Αιγάλεω

Προβολής Αυτοτελές Κατάστημα Έκθεση, Αιγάλεω

ΤΙΜΗ € 6.000.000
Τιμή: € 6.000.000 Ενοίκιο: € 40.000

Σε κεντρικότατο σταυροδρόμι, πάνω και δίπλα στις μεγαλύτερες αρτηρίες της Αθήνας, το ακίνητο αυτό απολαμβάνει ιδιαίτερα μεγάλη προβολή και προσόψεις σε δύο δρόμους. Είναι συνολικής επιφανείας 4.879μ2, κατασκευής του 2012 και κτισμένο σε οικόπεδο 2.314μ2. Αποτελείται από ένα ισόγειο 1.397μ2 με ύψος 4,65 μέτρα και τεράστιες βιτρίνες, έναν όροφο 1.397μ2 με ύψος 3,45 μέτρα (ανοιχτός χώρος) και υπόγειο 1.888μ2 με ύψος 4 μέτρα προσβάσιμο από δύο ράμπες στους δύο δρόμους. Υπάρχει  εμπορικό ασανσέρ για αυτοκίνητα και εμπορεύματα που σηκώνει  βάρος 5 τόνων και το οποίο επικοινωνεί με όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένης της ταράτσας  επιφανείας 1.397μ2 η οποία χρησιμοποιείται σήμερα ως parking. Ένα πατάρι 136μ2 και ένα δώμα 60μ2 συμπληρώνουν τους εσωτερικούς χώρους. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν  το βιομηχανικό  δάπεδο και το ρεύμα ισχύος  160 kwa. Σε απόσταση λίγων μέτρων από σταθμό μετρό και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και τις αρτηρίες που οδηγούν σε όλη την Ελλάδα, το ακίνητο αυτό αποτελεί  ορόσημο προβολής για οποιαδήποτε εμπορική χρήση.

(Κωδικός: 8849491)