Πλουμής Σωτηρόπουλος - Κτηματικές Υπηρεσίες από το 1924
Mandalay, Υδρα
Eμφάνιση
Σούνιο, Βίλλα Κάβο Ποσειδών
Eμφάνιση
Βίλα πάνω σε Παραλία, Μύκονος
Eμφάνιση
Πολυτελές γραφείο στο Σύνταγμα
Eμφάνιση
Το σπίτι με τον Καταρράκτη, Πήλιο
Eμφάνιση

ΠΛΟΥΜΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Τα Ακίνητα στην Ελλάδα που έχουν ιδιαίτερη αξία είναι συνδεδεμένα με το όνομα ΠΛΟΥΜΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. Το όνομα που απο το 1924 διαπραγματεύεται τα σημαντικότερα Ακίνητα στην Ελλάδα. Το όνομα που από τότε μέχρι σήμερα χτίζει μια ξεχωριστή έννοια στην αγοραπωλησία ακινήτων με τολμηρά και ανοδικά βήματα. Την Ακίνητη Αξία.

Σταθμός αυτής της πορείας είναι η συνεργασία μας με τους Christie's, την μεγάλη εταιρεία κτηματικών συναλλαγών και δημοπρασιών έργων τέχνης. Μια συνεργασία με τεράστιες προοπτικές για το μέλλον που ήδη έχει ανοίξει τους ορίζοντες και το φάσμα των υπηρεσιών της.

Σήμερα η εταιρεία ΠΛΟΥΜΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει ένα πλήρες αρχείο με στοιχεία που αφορούν Ακίνητα στην Ελλάδα από το 1930 και πληροφορίες που δίνουν την πιο ολοκληρωμένη άποψη των τάσεων και των δυνατοτήτων της αγοράς στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Πλουμής-Σωτηρόπουλος έχει την τιμή να προσφέρει εξαιρετικές, διεθνείς υπηρεσίες στους πελάτες της. Μέσω της συνεργασίας μας με πολλούς διεθνούς κύρους μεσιτικούς οργανισμούς, έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε πελάτες που επιθυμούν να προβούν σε αγοραπωλησίες σε όλο τον κόσμο. Για όσους επιθυμούν να προωθήσουν στη διεθνή αγορά, τα ακίνητα τους που βρίσκονται στην Ελλάδα, η εταιρεία μας μπορεί να το αναλάβει μέσω του οίκου Christie's International Real Estate (το μεσιτικό τμήμα του οίκου δημοπρασιών Christie's Fine Arts).

Για περισσότερες πληροφορίες για τις διεθνείς υπηρεσίες μας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Μαρία Βαμβάτσικου στα γραφεία μας στην Αθήνα ή στο ps@ploumis-sotiropoulos.gr

Για πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Μαρία Βαμβάτσικου στο +30 210 3643112 ή στο ps@ploumis-sotiropoulos.gr

Την αποκλειστική χρήση των φωτογραφιών που εμφανίζονται εδώ έχει η εταιρεία «ΠΛΟΥΜΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» η οποία κατ΄αρθ. 1 του ν. 2121/1993 και κατ΄αρθ. 57ΑΚ έχει ως αποκλειστικό και απόλυτο δικαίωμα το δικαίωμα της εκμετάλλευσης του έργου (περιουσιακό δικαίωμα) και το δικαίωμα της προστασίας του προσωπικού της δεσμού προς αυτό (ηθικό δικαίωμα).

Συνεπεία αυτών απαγορεύεται οποιαδήποτε ανατύπωση, αναδημοσίευση και οποιασδήποτε άλλης μορφής χρήση αυτών χωρίς την έγγραφη συναίνεση της εταιρείας «ΠΛΟΥΜΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.».

Η εταιρεία θα κινηθεί αστικά και ποινικά έναντι οποιουδήποτε τρίτου σε περίπτωση προσβολής από αυτόν αποκλειστικού περιουσιακού ή ηθικού δικαιώματός της.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Ploumis Sotiropoulos Copyright 2020