Κυκλάδες Τουριστικές Εκτάσεις

Επιλεγμένα Ακίνητα
Αποστολή Αίτησης

Στα δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παραθαλάσσιες τουριστικές εκτάσεις, ιδανικές για να καλύψουν τις ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος Real Estate προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης τουριστικών εκτάσεων στις Κυκλάδες!

Συγκεντρώστε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" και στη συνέχεια στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο "Αποστολή Αίτησης".
Αμφιθεατρική έκταση με άδεια στην Τήνο
Αμφιθεατρική έκταση με άδεια στην Τήνο

Αμφιθεατρική έκταση με άδεια στην Τήνο

ΤΙΜΗ € 1.350.000

Πάνω από την φημισμένη παραλία Κιόνια, έκταση συνολικής επιφανείας 15363 μ2 χωρισμένο σε τρία όμορα οικόπεδα 5643 μ2 , 4131 μ2 και 5179 μ2 με υπέροχη θέα στην θάλασσα και στην Σύρο. Υπάρχει άδεια για 12 κατοικίες συνολικής επιφανείας 1318 μ2 η οποία λήγει το Δεκέμβριο του 2024. Σε απόσταση μόλις 5 χλμ από την χώρα, η ιδιοκτησία αυτή είναι ιδανική για εκμετάλλευση η και για κατασκευή μια υπέροχης βίλας κατόπιν αναθεώρησης της αδείας.

(Κωδικός: 8862651)

Οικόπεδο με Πανοραμική Θέα, Μυκόνος
Οικόπεδο με Πανοραμική Θέα, Μυκόνος

Οικόπεδο με Πανοραμική Θέα, Μυκόνος

ΤΙΜΗ € 2.000.000

Η σπάνια αυτή ιδιοκτησία απολαμβάνει την καλύτερη θέα του νησιού. Το οικόπεδο είναι επιφάνειας 4.001 μ2 και προσφέρεται με μια άδεια οικοδομής η οποία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2024. Τα σχέδια είναι για μια βίλλα 200 μ2 με 4 υπνοδωμάτια και πισίνα. Με το πέρας της κατασκευής θα έχει κατασκευαστεί το πιο εντυπωσιακό νεόκτιστο σπίτι στο νησί με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, στο ηλιοβασίλεμα και στα νησιά Πάρος,  Σκύρος, Τήνος, Δήλος και Ρήνεια. Η Χώρα της Μυκόνου είναι 5 χιλιόμετρα μακριά και φαίνεται καθαρά στον ορίζοντα, ενώ η απόσταση από το νέο λιμάνι του Τούρλου είναι μόλις 2,5 χιλιόμετρα. Η κοντινότερη παραλία στην ιδιοκτησία είναι ο Άγιος Στέφανος με τα πολλά κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία  και τις ταβέρνες της περιοχής. Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία αγοράς ενός οικοπέδου μεγίστης ποιότητας το οποίο είναι έτοιμο για άμεση ανοικοδόμηση.

(Κωδικός: 8866714)