Διεθνείς Υπηρεσίες Προώθησης Ακινήτων της Ελλάδας στο Εξωτερικό.

 

 

Η Christie's International Real Estate είναι η ηγετική διεθνώς κτηματομεσιτική εταιρία, με γραφεία στις περισσότερες χώρες του κόσμου και με αναγνωρισμένο όνομα. Σε συνεργασία με τον γνωστό οίκο δημοπρασιών Christie's έχει σημαντικούς πελάτες διεθνώς.

Η εταιρία ΠΛΟΥΜΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ είναι αντιπρόσωπος αυτού του δικτύου στην Ελλάδα και έχει την δυνατότητα να προσφέρει διεθνείς υπηρεσίες. Για πελάτες που επιθυμούν να πουλήσουν αξιόλογα ακίνητα στην Ελλάδα η ΠΛΟΥΜΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ μπορεί να τα προωθήσει μέσω του οίκου Christie's International Real Estate. Για κάθε ακίνητο στο πρόγραμμα παράγεται μια ειδική μπροσούρα η οποία διανέμεται σε όλα τα γραφεία των Christie's διεθνώς και ταχυδρομείται σε σημαντικούς πελάτες κάθε χώρας. Επίσης δημοσιεύεται στο site, σε έντυπα του Christie's, και διεθνώς σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η εταιρία ΠΛΟΥΜΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ μπορεί επίσης να βοηθήσει πελάτες της που θέλουν να αγοράσουν ακίνητο εκτός Ελλάδος, φέρνοντας τους σε επαφή με τους αντίστοιχους αντιπροσώπους των Christie's σε διάφορες χώρες για προσωπική εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διεθνές πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Μαρία Βαμβάτσικου στο ps@ploumis-sotiropoulos.gr.

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας Christie's International Real Estate
 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Ploumis Sotiropoulos Copyright 2020